На терена се намираме и със затворени очи, смятат футболистите от Дрийм тима

Спорт

13-09-2012, 00:00

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Във вторник ветераните отново се събират в пълен състав, като се очакват и попълнения за решителния двубой

Победата на бургаските ветерани над Ямбол с 9:1 предизвика истинска еуфория както сред феновете на футбола в Бургас, така и сред самите участници в мача.

Техничарят Тошко Киселичков обясни, че футболистите които сега играят в звездния тим, толкова добре се познават, че могат да се намират на терена със затворени очи. Така е станало и във вчерашния мач, когато те набързо отказаха тима на Ямбол от по-нататъшно участие.

Голмайсторът Милен Георгиев съжаляваше за една две пропуснати възможности, с които можеше да направи хет трик, а резултатът за победата - двуцифрен. Капитанът Ганчо Ефтимов каза че синхронът в защитата е бил много добър, но за следващия мач ще има и нови попълнения. Нено Ненов и Радостин Кишишев, които пропуснаха вчерашния двубой са обещали да се включат на следващия етап, когато нашите ще срещнат сборен отбор на Стара Загора.

След мача отборът на легендите отпразнува победата подобаващо, в новооткрито заведение, като на барбекюто застана друга бургаска легенда Станчо Цонев, който се погрижи за възстановителната част след мача.

Във вторник ветераните отново се събират в пълен състав, като се очакват и попълнения за решителния двубой, който е идния четвъртък в Нова Загора. При победа нашите ще се изправят срещу победителя от зона Пловдив. Днес там играят Ботев и Марица, като един срещу друг ще играят бившите съотборници в Левски Александър Александров Кривия И Георги Иванов – Гонзо.

В зона София пък отборът на Витоша Бистрица, също е сред претендентите за класиране в следващата фаза на турнира.