Добро утро в петък!

Архив Пловдив

14-09-2012, 07:02

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Кръстовден е! Поздравете Кръстьо, Кръстина, Красимир, Красимира, Краси

Незначителна облачност ни очаква днес, а температурите ще варират между 26 и 31 градуса.

Днес е Кръстовден. Честито на именниците Кръстьо, Кръстина, Красимир, Красимира, Краси. Да са живи, здрави и винаги щастливи!

Има няколко важни събития в последния ден на седмицата. В хотел „Новотел Пловдив” от 9 часа председателят на СРС „Подкрепа” Атанас Кръстев ще открие Мотивационната кампания за популяризиране на електронното Дистанционно обучение „Лидерски умения и граждански компетентности”. Благодарение на метода ще можем онлайн да научим трудовите си права и отговорности.

Приготвихте ли учениците за новата учебна година? В понеделник е първият учебен ден. Именно по този повод сектор „Пътна полиция” ще направи от 11 часа пресконференция „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!”. В БТА в същия час фирма изпълнител ще разяснява подробности около проект "Корекция и подпорни стени на река Марица", финансиран от Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г.

Пак в 11 часа в офиса на ГЕРБ Пловдив Област съветници ще коментират тревожното според тях финансово състояние на община Първомай. В район „Северен” от 14 часа ще се похвалят с облагородена площ и изграден малък фонтан на ул."Огражден" срещу пазарчето в кв."Гагарин".

Културните събития през септември са ярки. Носителка на наградата "Георги Божилов - Слона" открива изложба в Стария град от 18 часа. Илиана Манукова ще представи 15 платна живопис в къщата на фондация "Бъдеще за България" и на фондация "Георги Божилов - Слона".

Фестивалът „Сцена на кръстопът” тече с пълна пара. Тази вечер от 19 часа в голяма зала Народен театър „Иван Вазов” ще представи постановката „Рицар на Светия дух”, а на камерна сцена от 19, 30 часа започва „Бягство от Москва” на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград.