Ммм...хороскоп за сладострастници

Архив София

17-09-2012, 17:14

Автор:

Люмиер

Всичко от Автора

Всички сме чували за седемте смъртни гряха, но малко от нас си дават сметка че те представляват всъщност изродени добродетели. така любовта се превръща в похот, а честолюбието във високомерие

В месеца на зодиакалния знак Дева, който събужда у нас стремежът към съвършенство, нека видим кой?,как? и защо? се разминава с него, отдавайки се на грях и изкушения.

Всички сме чували за седемте смъртни гряха, но малко от нас си дават сметка че те представляват всъщност изродени добродетели. така любовта се превръща в похот, а честолюбието във високомерие. Сладострастието, заедно с червоугодничеството попадат в една група-така наречениата похот на плътта. в днешното консуматорско време, мнозина гледат точно на тях с насмешка, но въоръжени с критичния поглед на девата, ние решихме да надникнем в „мръстинте тайни” на зодиакалните знаци. Ето какво ни разказа Люмиер за сладострастието:

   О в е н

Жената Овен е безкрайно чувствителна, женствена и страстна. Тайните й сексуални фантазии разцъфтяват в еротични удоволствия. Когато се отдава, това е повече за нейно удоволствие, отколкото за другия. Тя приема секса навсякъде,...когато е решила няма какво да се оглеждате за подробностите.Така не може според старите канони. това е грях, а може
би..., но казва ли ти някой?

Мъжът Овен - ключът на неговото сексуално поведение е импулсивността. Той е нетолерантен когато се противопоставят на сексуалните му фантазии. Ако не сте готови за експерименти и иновации, за които досега сте чели само по книгите и сте виждали само по филмите, стойте си в къщи.

Явно, този зодиакален знак е склонен да върши грехове, та дори и смъртни да са те.
     
   Т е л е ц

Жената Телец - трябва да я водите нежно, очаква внимание и да правите
любов по книга. ако искате да развиете еротичните си фантазии и техники, тряб
ва да правите това постепенно, след като тя ви се е доверила. Тя е консерватив
на и трудно се променя.

Мъжът Телец обича да прави любов, като млад той е сластолюбив и неговата единствена амбиция е да получи своето. Телецът практически няма въображение в правенето на любов. Не го търсете като екзотичен водач в неизвестни дебри на еротично-сексуалния експеримент. традицията е верният път към него, но го върши добре.

Този знак пък е традиционалист, не е ли скучно това?
 
  Б л и з н а ц и

Жената Близнаци не се нуждае от специално място и специални уговорки, нейните основни изисквания са любовник, който да и даде достатъчно време, защото тя не обича да бърза в любовта. никога не се срамува, защото се съобразява единствено със себе си.

Мъжът Близнаци не е настоятелен и страстен, играе двойнствена роля - единият прави любов, а другият наблюдава, единият участва, другият - съпровожда. Мъжът близнаци постепенно се запалва, перверзиите не са неговата сила.

Заслужава този знак похвала, но не от нас грешните, нали?
    
  Р а к
        
Жената Рак е предана любовница, ако предварително е убедена, че мъжът наистина няма възможност да се ожени за нея.

Мъжът Рак е едновременно търпелив и агресивен, а тази комбинация трудно се понася. От първото прошепнато предложение, той знае твърдо къде отива, въпреки че би могъл и да не стигне по най-краткия път дотам.

А не е ли грях да се прикриваш зад привидната богоугодност на семейната традиция?
    
  Л ъ в

 От жената Лъв не очаквайте да ви посрещне половинчато, тъй като е твърде убедена, че всеки мъж е щастлив да я притежава. тя не чувства практическа нужда да бъде оригинална или технична при поведението си в спалнята. нейният инстинкт е конвенционалното и директното.

Мъжът Лъв се нуждае от секс, както от храна и вода. Приближава се към всяко ново завоевание, като че това е победна драма, едно преживяване. Той изразходва малко време за предиграта, лъв не се интересува от друго, освен от своите сексуални нужди.

А къде остана любовта?

  Д е в а
 
Жената Дева няма илюзия за секса и би желала никой да не превъзнася неговата важност. Обича мъже които изчакват достатъчно време за развитието на нещата, докато моментът за секса стане неизбежен. с нея може да се прави какво ли не в секса, с изключение на това, което те считат за ненормално, гротескно или животинско.

 Мъжът Дева, няма да има вулгарни изрази на страст, нито нежелани
телни отклонения. може дори да обсъди как обичате секса, преди да сте за
почнали еротичната игра. това за тебе е играта, но постави се от страната
на жената.

Праведен по всяка вероятност искаш ти да бъдеш, а дали?

  В е з н и

 Жената Везни внимателно подготвя предварително сцената за сексуалното
действие. тя обича да наблюдава реакциите на своите любовници, както и какво
голямо удоволствие е било за тях сексуалното преживяване с нея.

Мъжът Везни, въпреки че е необходимо друг да го ръководи, помнете, че
гори от желание да доставя удоволствие и няма нищо, което не би опитал в игра
та. Той интимно добре познава жената и с радост се включва в играта.

Палавници са си те и така ще си остане,  без да се съобразяват с норми и закони.

  С к о р п и о н

Жената Скорпион - на мъжа, рискувал да бъде с жената Скорпион, му предстои дълга нощ. любопитна, търсеща и експериментираща, тя е активист в спалнята и ще направи всичко, за да бъде запомнящ се сексът или греха, тя няма да се промени, а на мнението ви въобще не държи.
Това е най-сексуалният знак на зодиака и нищо не може да я промени.

Мъжът Скорпион - той е лъстиво сексуално животно, в леглото винаги
гледа да получи повече, отколкото сте се спазарили предварително. За него няма бариери, всяко кътче трябва да произведе максималното количество удоволствие, той познава интимно женската анатомия и има много активно еротично-сексуално въображение.

Всред грешниците тези държат първенството, но това няма да ги изкара от леглото.

   С т р е л е ц
 
На жената Стрелец сексът и харесва, но не проточвайте твърде много предиграта. Единственото от което се интересува е нейното собствено задоволяване. Не само грешна,ами и егоистка!

Мъжът Стрелец прелита от жена на жена като пчела, смучейки нектар от всяка. Не може да се въздържи. сексът за него е голямо преживяване. Той му харесва, но не чувства, че земята се върти.

Явно и тези са се наридили сред първенците по стълбичката на смъртните грехове.

    К о з и р о г
    
Жената Козирог - лесно се възпламенява, може да се възбуди от един
жест, от една прегръдка. не се нуждае от много предразполагане, обича да има водеща роля в любовната игра.

Мъжът Козирог - сексът събужда у него най-доброто, което може да предложи, може да разбере какво е любовта само, ако той или тя разбират физическата страст. но той не е импулсивен. сексът за него е ритуал, проява на страст и напрежение, които той упражнява по правилен според него начин.

Грях ли е това, самите вие преценете!

    В о д о л е й

Жената Водолей започва бавно еротичната игра, животинските пориви липсват при нея, предпочита да идеализира любовта. Жените от този знак често са жертва на съпрузи с несполучлив брак. Тя се отнася със симпатия към сексуално потиснатите мъже, но за щастие този тип жени много добре знаят, че умът на мъжа е неговият най-еротичен орган.

Мъжът Водолей притежава високо сексуално въображение и предпочита да си доставя удоволствие с вариациите на предиграта, вместо със същността. Любовта е сцена за Водолей, а той рядко играе на една и съща сцена по различен начин. ако жената поиска шведска тройка, той ще се присъедини.

И ти приятелю Водолей се нареди в онзи списък с греховете.

   Р и б и

Жените Риби имат склонност да драматизират. Разчитайте на тях да направят правилните движения, да кажат правилната дума и създадат добра атмосфера. те са сексуално свободни и харесват свободата и разнообразие то в еротичната игра. гледането на еротични филми може да учести дишането им. Внимавай девойко, грях, грях, грях!
 
Тя е много изобретателна и би опитала в спалнята си някои сексуални
акробатики, научине от книгите и филмите.

Мъжът Риби когато пожелае някоя, трябва да я има. Той пренебрегва всякакви морални ограничения, предпочита партньорка с опит и изключително сексуална активност.

За ваше успокоение, представители на зодия Риби, успешно се подредихте в редицата на грешниците и то на едно от първите й места. Предполага се, че първият секс-роман енаписан от риби.