Екс адреналинката Яна: Готова съм да се върна в телевизията

Архив Бургас

17-09-2012, 13:11

Снимка:

Личен архив

Автор:

Ваня Кирова

Всичко от Автора

Ексклузивно интервю с ослепителната адреналинка. Откровен разговор за спорта, танците и най-скъпото нещо в нейния живот

Твoят дебют започна като адреналинка в тв формата "Господари на ефира". Преди това занимавала ли си се професионално с танци?

 - Професионално силно казано. Имах танцова формация, с която участвахме в различни програми - аниматорски, вариатетни. Всъщност страста ми към танците може би идва от това, че съм тренирала художествена гимнастика и класически балет.

С какво те промени "Господари на ефира"?

 - Колко назад във времето ме връщаш, от тогава минаха осем години и бях едва на осемнадесет! Промени ме в положителна посока, срещна ме с много нови хора, нови приятели. Много се радвам, че имах възможността да работя в екип с толкова професионалисти.

   Какво ти даде и какво ти взе "Господари на ефира"?

 - Даде ми много приятели, запознах се и работих с хора, които до този момент не предполагах, че може да срещна. Даде ми едни страхотни и незабравими спомени.
Не мога да кажа, че ми взе нещо "Господари на ефира", по-скоро ме направи по-отговорна, по-дисциплинирана, е, може би ми отне част от свободното време, но със сигурност не съжалявам и за минута, прекарана там.
 
Какво мислиш за това, че адреналинките в тазгодишния формат са три?

- Между другото, разбрах, че са толкова вчера!Това е много готино, винаги съм си представяла, че са три. Прекалено беше тривилно русата и черната, така с новото попълнение на червенокосата е по-интересно и весело. Мисля, че идеята е свежа и ще се хареса на публиката.

Поддържаш ли приятелски отношения с другата адреналинка Жана, или си останахте само колежки?

- С Жана сме в страхотни отношения, чуваме се от време на време, но все пак живеем и работим в различни градове, а и двете сме много заети и, за съжаление, не се виждаме често.

Липсва ли ти телевизията и смяташ ли да се завърнеш отново?

- Не ми липсва. Да се завръщам не знам, може би само при някое интересно предложение.

Какво си завършила, вярно ли е, че е НСА?

 - Да вярно е, даже на 25-ти септември ще стане официално.

Ти си родител, имаш син на 3 годинки, какъв искаш да стане като порасне, искаш ли да е спортист?

- Искам със сигурност да се занимава със спорт, мисля че това е много важно за децата. Спомага за правилното развитие на тялото, прави имунната им система по-стабилна, учи ги на дисциплина. Какъв ще стане като порасне - дали спортист, или не, смятам, че той сам трябша да реши. Времето ще покаже.

В момента преподаваш танци във фитнес залата на новооткрития мол "Галерия" в Бургас, какви са ти впечатленията от хората, които идват при теб?

- Да, работя там и от скоро преподавам и джукари, по известно като въздушна йога, за съжаление не е много разпространен в България. За сега само в тази зала разполагат с необходимите уреди за него(лекува остеопороза). Изготвям различни индивидуални програми за тренировка, хранителни режими, общо взето помагам на хората, които идват при нас да изглеждат така, както биха искали, естествено и с усилия от тяхна страна.
Относно впечатленията ми за посетителите при нас, те са различни, някои идват просто за да потанцуват, други за да отслабнат, трети само заради спорта.

С какво искаш да се занимаваш, имаш ли някакъв проект за напред?

- Със сигурност ще е с музика, танци и спорт. Имам доста идеи, но не искам да ги споделям, преди да ги осъществя. Като станат първо на вас ще кажа :).

В Бургас са много модерни татуировките, какво мислиш за тях, имаш ли по себе си и би ли си направила?

 - Харесвам татуировките, много дълго време си мислих къде по себе си да си направя и след раждането на сина ми реших да скрия белега от операцията(тъй като родих секцио). Представлява две лястовички, които символизират късмет и здраве, и между тях името на детето ми.

Има ли мъж до теб и кой ти помага при отглеждането на детето?

- Не, нямам мъж до себе си. А за детето много ми помагат родителите ми. Аз имам едно голямо и страхотно семейство, имам сестра, много братовчедки, заобиколена съм от много хора, които обичат мен и малкия, а и аз много ги обичам и им благодаря, че са винаги до мен !