Станислав Яневски се сгоди въпреки рогата

Архив София

18-09-2012, 14:10

Автор:

Елза Парини, ВарнаУтре.БГ

Всичко от Автора

Българинът, който изигра ролята на Виктор Крум във филма за Хари Потър се сгоди, това показва профилът му в социалната мрежа Фейсбук.

Според смяната на семейния статус мускулестият мъжага се е събрал с брюнетката Вероника Урумова, в профила си тя е написала, че е студентка по икономика в НБУ.

Столичните клюкари разказват, че двамата са заедно от година и осем месеца, запознали се в заведение където Вероника въртяла кючеци.

По време на връзката си не веднъж са си изневерявали един на друг, но отново се събират заедно. Последната изневяра разклатила желанието на актьора за брак. Твърди се, че ориенталката минала през леглото на певеца Борис Дали, което докарало депресия на Яневски когато разбрал.

Въпреки всичко те са отново заедно и ще се женят.

Профилите и на двата в социалната са пълни с общи снимки, както и някой доста интимни, показващи двамата голи и гушнати в леглото.

Иначе акаунта на Яневски не се отличава по нищо от този на всеки средностатистически български младеж, изпъстрен със снимки от заведения, снимки пред огледалото, снимки във фитнеса, снимки гол до кръста и с годеницата му.

Откакто направи смяната на семейния си статус, Станислав получи и много поздравления от приятели на стената си в социалната мрежа.

След участието си в Хари Потър най-ярките артистични изяви на Станислав Яневски бяха в чалга клипове със Сашка Васева и Галена.