Шварценегер имал мераци за 20-годишна сладурана

Архив София

18-09-2012, 14:20

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

65-годишният Арни бил навит за агнешко.

Арнолд Шварценегер искал да започне връзка с "20-годишна сладурана", предаде bTV.

65-годишният актьор отказал да посещава брачни консултации и казал на свой съсед, че може да живее без Мария, с която е разделен от май миналата година. Тогава тя откри, че съпругът й е баща на дете, което сега е на 14 години, от тяхната домашна помощница Милдред Патрисия Баена.

"Мисля, че нещата с Мария ще се подредят, но ако това не стане, ще си намеря 20-годишна сладурана", казал Шварценегер на съседа си, съобщава сп. "Нюзуик". Актьорът казал на съпругата си от 25 години да напусне калифорнийското им имение, заради което тя трябвало да живее в хотел, докато Арнолд останал в къщата. Когато Мария поискала развод, Шварценегер й казал, че само той ще има приятели, когато се разделят.

"Аз имам парите, властта и самолета и ще имам приятели", казал й той. Според списанието актьорът не можел да разбере защо Мария, която има четири деца от него, не му е простила. "Арнолд е много различен човек от Мария. На него му е чуждо всичко, свързано с емоционална болка или трудност. Той не можеше да разбере защо Мария не иска да му прости и нещата да се оправят. А когато тя казала, че иска развод и помолила Арнолд да се изнесе, той отказал. Това била неговата къща и той нямало да мръдне от нея", пише "Нюзуик".