Разясняват европрограми в Кричим

Архив Пловдив

19-09-2012, 07:00

Автор:

Иван Иванов

Всичко от Автора

Информационният семинар се организира от Областен информационен център – Пловдив

Областен информационен център – Пловдив ще проведе в община Кричим информационен семинар на тема „Областен информационен център – Пловдив – в близост до хората”.

За участие са поканени представители на широката общественост, неправителствени организации, бизнеса, местната власт, национални и регионални медии. В рамките на информационното събитие ще бъде представена дейността на Областен информационен център – Пловдив, ще бъде дадена информация за отворени схеми за кандидатстване с проекти по оперативните програми, актуални мерки по Програмата за развитие на селските райони, както и обща картина за прилагането на структурните и Кохезионния фондове в периода 2007 – 2013 година в община Кричим.

На форума ще бъдат представени добри практики, реализиращи се на територията на община Кричим, и споделен опит от „научени уроци” по проекти, финансирани по оперативни програми.

Поканени са и лектори от Дирекция „Бюро по труда – Родопи” и Държавен фонд „Земеделие”.

След информационното събитие е предвидена среща с местни и национални медии.

Областен информационен център – Пловдив работи в рамките на проект №BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 ”Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив”, финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.