Дрийм тимът на Бургас сгази и Стара Загора

Спорт

20-09-2012, 00:00

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Интересно и полезно ще е, ако БФС обърне по-сериозно внимание на турнира на ветераните

Шест безответни гола отбелязаха бургаските ветерани във вратата на своите съперници от Стара Загора. Преди седмица нашите се справиха и с Ямбол с повече от категоричното 9:1.

Футболистите от най-бляскавите години на бургаския футбол не оставиха никакво съмнение във високата си класа и вече очакват следващия си съперник. Той ще бъде излъчен от победителя между пловдивските Ботев и Марица. Най вероятно мачът ще бъде идната седмица в Нова Загора, но все още не е определена датата и мястото на провеждането му.

Съставът на звездния тим отменя автоматично необходимостта от коментар за самия мач.

Ето участниците и голмайсторите в двубоя.

Тихомир Тодоров, Краси Денев, Даниел Моралес, Станимир Димитров, Малин Орачев, Радостин Кишишев – К, Тодор Киселичков, Мирослав Косев, Митко Трендафилов, Милен Георгиев,  Антон Спасов. През второто полувреме в игра влязоха и Боян Андонов,Петър Колев, Георги Иванов, Благо Митрев.

Голмайстори: Моралес, Косев, Спасов, Киселичков, М.Георгиев – 2.

Интересно и полезно ще е, ако  БФС обърне по-сериозно внимание на турнира на ветераните, който преминава някак встрани, а истината е, че в него участват истински футболни легенди от близкото минало, от които много от настоящите звезди в А и Б футболната ни група има какво да научат.