Как се мери мъжкото достойнство

Архив Пловдив

21-09-2012, 15:35

Автор:

Мария Зверева

Всичко от Автора

Няма мъж, който поне веднъж да не е мерил оръжието в панталона си

Размерът на "достойнството" винаги е било важно както за мъжете, така и за жените. 

Няма мъж, който поне веднъж да не е мерил оръжието в панталона си. Но дължината не е единственото, което трябва да ви интересува, когато хванете линията, даже тя е от най-малко значение. Оказа се, че важни са и дебелината, и ъгъла на еректиралия пенис, пишат от sin.bg.

Чували сте думите "Не е важен размерът, а каква работа върши.", е има нещо вярно в това, защото за един добър оргазъм, на една жена не и трябва повече от 7 до 10 сантиметра. Това до някаква степен успокоява мъжете. Но за перфектните мерки има още няколко важни фактора.

Мъжете обикновено не мерят пениса си в отпуснато състояние, а именно там се крие всичко. Затова вземете линията и я поставете по дължина, средният размер трябва да е около 8 сантиметра и 14 сантиметра в еректирало състояние. Но тук трябва да се вземат в предвид и климатичните условия, защото когато е студено малкият ви приятел се свива, а когато е топло е точно обратното.

Друг важен показател е дебелината. В отпуснато състояние, средната обиколка е около 12 сантиметра, но малко повече или по-малко не е страшно.

Но най-важното за страхотен секс е ъгълът на пениса в ерекция. Колкото по-близо е до нормите, толкова по-лесно ви бъде да се представите подобаващо в леглото, но това естествено не означава, че не трябва да полагате никакви усилия.

За да разберете колко е вашият ъгъл във възбудено състояние, застанете с гръб залепен за стената. Когато главичката сочи нагоре, то ъгълът е 180 градуса, а направо - 90 градуса. Перфектният размер е точно 106,8 градуса, които лесно могат да се измерят с правилна линия.