Електрически минибус превозва волейболистите в Добрич

Спорт

21-09-2012, 11:17

Снимка:

Личен архив

Автор:

Dobrichutre

Всичко от Автора

Първи на удобството се насладиха състезателите на Левски волей, в чийто редици са бивши и настоящи волейболни национали, като Валентин и Георги Братоеви, Христо Цветанов, Красимир Гайдарски и др

По оригинален начин се предвижват до зала „Добротица” волейболистите, които участват в международния турнир в Добрич.

Домакините от Изида са осигурили електрически минибус, който да ги превозва от Парк хотел Изида в градския парк, където са настанени, до спортното съоръжение, където се провеждат мачовете. Първи на удобството се насладиха състезателите на Левски волей, в чийто редици са бивши и настоящи волейболни национали, като Валентин и Георги Братоеви, Христо Цветанов, Красимир Гайдарски и др. Тимът е воден от бившия селекционер на мъжкия ни национален отбор Мартин Стоев. По време на разходката си с минибуса те имаха възможност да се насладят на един от най-красивите градски паркове в страната.

Към всички участващи отбори има огромен интерес, като най-големите фенове на волейбола не пропускат да вземат автограф и да си направят снимки. Сред най-ухажваните състезатели са новите звезди на Галатасарай Владимир Николов и Теодор Салпаров, както и братята Братоеви. 

Програмата на международния турнир в Добрич ще предложи следните мачове:

17 часа Левски волей /София, България/ - Томис /Констанца, Румъния/

19 часа Галатасарай /Истанбул, Турция/ – Добруджа /Добрич, България/