“БЕЛИ НОЩИ С ЙОАНА” стартира на мотор и екстремната Вики (СНИМКИ)

Архив Пловдив

23-09-2012, 14:02

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Пълно преобразяване и много звездни мигове преживя първата участничка

Първата участничка в “БЕЛИ НОЩИ С ЙОАНА” изживя своя звезден миг.

25-годишната Виктория Валериева е от Пловдив. Обича екстремните спортове, моторите пък са най-голямата й страст. Дънките, маратонките и високата скорост са ежедневие за нея. Истинско предизвикателство за Виктория бе това да премине през всички стъпки, които прави една жена преди да излезе на парти с приятели. Цял ден екип от специалисти се грижи за външния й вид.

Стилистът - Жоро Ефекта и асистентът му - Ивелин Иванов, направиха чудеса с косата на Вики, която в крайна сметка се сдоби с прекрасна елегантна прическа. За грима се погрижи Християна Дочева.

Роклята, предоставена от Beauty Box, бе последният детайл за постигане на перфектен външен вид. Над петдесет моториста уважиха Вики на нейната Бяла Нощ. Невероятното шоу, което направиха приятелите й, събра овациите на всички очевидци. Вики пристигна в ретро кафе “La Rosa Negra”, където я очакваха половинката й, най-добрите й приятелки и всички нейни близки и познати. Бурни аплодисменти и очаровани погледи посрещнаха Виктория. Щастието й личеше по погледа, а усмивката не слезе от лицето и цяла вечер.

Високите токчета и новата визия не попречиха на Вики да демонстрира на всички колко е добра на мотора си. Най-изненадан остана приятелят й Симеон. Той сподели, че тя винаги е била красива за него, но с този външен вид е прекрасна. Начина, по който изглеждаше половинката на Симеон, го накара за пореден път да се влюби в нея.