Роден канибал и англичанин отхапват уши в Средец и Овча Купел

Архив Бургас

23-09-2012, 15:22

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

37-годишният мъж с отхапаната ухо е откаран в бургаската болница. Българският “ Тайсън” е задържан за 24 часа.

Наш канибал от Средец отхапа и откъсна ухото на 37-годишен мъж, съобщиха от полицията.

Това се случило малко след полунощ. Почти по същото време в столицата след скандал пийнал англичанин се скара с брат си и след сбиване го намушка няколко пъти с нож, отхапва и част от ушната му мида. 

В полицейското управление в Свищов е получен сигнал, че 53-годишният Р. Б., британски гражданин, със статут на продължително пребиваващ в страната, е бил намушкан с нож.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип. Полицаите разбрали, че в дома на потърпевшия Р. Б. на гости пристигнали по-младият му брат 49-годишният Д. Б. и съпругата му. След обилна почерпка с алкохол двамата братя се скарали за съпругата на по-младия.

Разпрата прераснала в сбиване, при което Д. Б. нанесъл три удара с нож - два в лявата ръка и един в гърдите, с което причинил на брат си повърхностни порезни рани, а за капак отхапал част от мидата на лявото му ухо. Потърпевшият е настанен за лечение в плевенската болница.  Нападателят е приет в свищовската болница с болки в главата и гърдите.

Малко след полунощ тази сутрин в центъра на Средец се разрил огромен скандал. Той прераснал в лют побой, при който 34-годишният Г. А. от с. Драчево е захапал и откъснал дясното ухо А.М. от Средец.

37-годишният мъж с отхапаната ухо е откаран в бургаската болница. Българският “ Тайсън” е задържан за 24 часа./БЛИЦ