Памела си отнесе в Холивуд ракия за армаган

Архив София

24-09-2012, 17:43

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Силиконовата звезда хареса не само българската ракия, но и нашите мъже.

Памела Андерсън си взе за армаган нашенска ракия.

"Това е най-добрата ракия, трябва да си вземеш", посъветва я певецът Орлин Павлов. Памела хареса идеята и прегърна две бутилки от нашенското питие, разкриват едни от последните й записи в Къщата на ВИП Брадър.

"Прекрасен подарък, ще почерпя приятелите си и ще си го държа в барчето вкъщи", реши без да се колебае русата изкусителка. Макар че се притесняваше да опита от силната ракия рано сутринта, тя все пак склони. "Много е силна. Изгори ме като пламък", отбеляза с огън в очите Памела. След това взе няколко урока как се консумира "Сливенска перла" от съгражданката на най-известната българска ракия - Бони.

"Сипваш я в малка чашка и си слагаш шопска салатка - белени доматки, чушчици, пресен лук и сирене. Само не прекалявай, защото след като изпиеш 100 грама ще започнеш да танцуваш и ще стане веселбата", обясни певицата, която стана и най-добра приятелка на Памела в къщата.

Силиконовата звезда хареса не само българската ракия, но и нашите мъже. Тя подреди по красота седмина от най-известните българи. Най-хубав според класацията на плеймейт №1 в света е премиерът Бойко Борисов. Веднага след него се нареди боксьорът Тервел Пулев, а трети остана медийният експерт Георги Лозанов. Следват телевизионният водещ Румен Луканов и футболистът Димитър Бербатов. Дъното на класацията за най-красив BG мъж си поделиха фолк певецът Милко Калайджиев и бившият треньор на националния отбор по футбол Димитър Пенев, предаде "Стандарт".