Искаш колата на Милото? Приготви 200 бона

Архив София

25-09-2012, 12:14

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Ягуарът, с който Милото се разкарва в сериала "Седем часа разлика", е топатракция на Автосалона по време на Есенния панаир в Пловдив.

Ягуарът, с който Милото се разкарва в сериала "Седем часа разлика", е топатракция на Автосалона по време на Есенния панаир в Пловдив.

Луксозният модел XJL е оборудван с мултимедийна система на задните места, масажиращи седалки, обдухване и щори на задните стъкла. Предлага се във вариант дизел и бензин, а цената му е 200 466 лв.

В рамките на изложението пък премиерният модел Jaguar XF се предлага с отстъпка от 10 хил. лв. на безпрецедентно ниската цена от 91 227 лв. Звярът е с 5 години пълна гаранция без ограничение на пробега. Автомобилът е с 2.2-литров дизелов мотор, 190 конски сили, алуминиево шаси, а средният му разход на гориво е 5.5 литра на сто километра. Изработен е изцяло от естествени елементи - кожа, дърво и алуминий.

Колата от висшата италианска мода - Maserati Granturismo S, за която миналата година по време на изложението се явиха двама мераклии, има кандидат-купувачи още от първия ден. Мерцедес атакува пазара и с новата хибридна технология на "Мерцедес" E-Class. Цената е 59 900 евро с ДДС. С другата премиера - A-Class, "Мерцедес" атакува по-младото поколение. Публиката основателно нарече возилото със спортна визия "iPhone на колела". По време на шофиране собственикът може да използва всички приложения чрез мобилния си телефон освен, разбира се, тези, които застрашават сигурността. И цената е съобразена с възможностите на младите хора - 29 200 лв. с ДДС. От Peugeot тази година зарадваха своите фенове с цели седем премиери.