Теодора боса и полугола в каменна кариера

Архив Бургас

25-09-2012, 16:42

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

В актуалното си видео „Сърце не ми остана” фолкфурията показва съвсем различна визия, а освен това демонстрира и завиден стоицизъм, преминавайки боса през натрошените камъни

В актуалното си видео „Сърце не ми остана” Теодора показва съвсем различна визия, а освен това демонстрира и завиден стоицизъм, преминавайки боса през натрошените камъни в кариерата, където е заснета лентата. Стайлингът и голяма част от идеите за цялостния облик на клипа са дело на Маги Желязкова. Клипът се върти от днес в ефира на Фен ТВ. 

За новият си сингъл изпълнителката на Diapason Records си сътрудничи за първи път с един от най-популярните композитори в момента – Николай Пашев. Текстът е поверен на младата поетеса Анастасия Мавродиева, която написа и предното парче на певицата.

Мисис България Маги Желязкова помогнала в избора на тоалети, които показват Теодора в доста различна светлина. В клипа изпълнителката сменя три различни визии. Интересното е, че чаровната миска е участвала и с много идеи относно креативната страна на проекта – заснемането, режисурата, локациите и избора на екранния партньор на певицата. Атрактивният мачо, който се появява в лентата, се казва Николай Чолаков. Той е от  агенция Red Models и може да се похвали с участия в холивудски продукции.

Атрактивната брюнетка признава, че най-трудно било заснемането на кадрите, в които тя трябвало да се разхожда боса по камъните. Кариерата била осеяна с натрошени парчета, по които тя трябвало да стъпва без обувки в продължение на няколко часа. „Какво да се прави – професията иска жертви!”, заключава философски звездата на Diapason Records.

За първи път Теодора работи с гримьорката Мария Господинова, а за косите се е доверила на Бисер Борисов от салон Team. Режисурата на видеото „Сърце не ми остана” е дело на Front Line Cinema и „с огромното съдействие на Маги Желязкова”, както отбелязва синеоката фолкдива.  „Много благодаря на Маги, за неоценимата й помощ. Тя се погрижи не само за стайлинга, но участваше и в целия процес със страхотни идеи. Не напусна сничмачната площадка нито за миг и има основната заслуга, за начинът, по който изглежда видеото.”, не пести суперлативи за красивия модел и ТВ водеща певицата.  „Получи се доста различен клип. Показва ме по начин, по който досега не съм заставала пред камерата. Надявам се да се хареса на публиката.”, каза още Теодора.