Резил за Памела! Изгониха я от американското Dancing With The Stars

Архив Пловдив

26-09-2012, 15:28

Снимка:

Интернет

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Звездата регистрира супер провал в танцувалното риалити шоу

След като вдигна настроението у нас с гостуването си в къщата на Биг Брадър, Памела Андерсън регистрира супер провал в танцувалното риалити шоу Dancing With The Stars в САЩ. Тя толкова бързаше, за да вземе участие в него и уверяваше колко е добра в танците. За разлика от гостоприемството у нас обаче, Пам срещна неразбиране сред сънародниците си, пише Lifestyle.bg.

Памела и партньорът й в шоуто Тристан Макманус се изложиха  още на първия танц ча-ча  и получиха минимална оценка 17 от журито. Зрителите се съгласиха с мнението им и директно изритаха некадърните танцьори от купона.

"Отивам при децата си и това не е толкова лошо", заяви Памела преди да напусне сцената. - "Бях готова за това, но ние ще продължим да танцуваме".

Бившата Спасителка на плажа възлагаше огромни надежди на Dancing With The Stars и непрекъснато информираше своите почитатели в Туитър как се справя с репетициите.

Странно, но тя нито веднъж не обяви в социалната мрежа, че е в България и че участва в нашия вариант на Биг Брадър, а хората тук я обсипаха с комплименти, подаръци и добро отношение.