Дарина Павлова дели сцена с Андреа Бочели

Новините

26-09-2012, 06:09

Автор:

"Стандарт"

Всичко от Автора

Дарина спечели овациите заради своето предаване "Сънувам Италия".

Дарина Павлова бетонира мястото си във висшето общество на Ботуша. Актрисата, която през последните години се изявява като продуцент, на 4 октомври получава изключително престижната награда за налагането на италианската култура в Америка, съобщава "Стандарт".

Тя ще й бъде връчена лично от президента Джорджо Неаполитано на лъскава церемония в камерата на депутатите. С приза ще бъдат удостоени и двама световноизвестни мъже - тенорът Андреа Бочели и Масимо Ферагамо от култовата модна империя. В компанията на удостоените са още артисти, журналисти и тв величия. Сред знаменитостите, които притежават отличието от минали години, са топкомпозиторът Енио Мориконе, дизайнерът Ренато Балестра, Мария Грация Кучинота.
Дарина спечели овациите заради своето предаване "Сънувам Италия", чиито главни герои живеят и работят в Америка. Шоуто регистрира висок рейтинг в Щатите и на Ботуша. В него водещата Морган Уиткин интервюира и показа живота на различни персонажи от Италия в Страната на неограничените възможности. Риалитито тръгна по един от каналите на Силвио Берлускони, който е добър приятел на Дарина. Говори се, че Павлова има нови грандиозни проекти, по които вече работи с екипа си. През лятото тя беше на остров Сардиния, откъдето координира планове и графици. След награждаването Павлова дава вечеря в салоните на хотел "Мажестик" на супертузарската улица "Венето" в Рим. Тя е поканила новите си колеги, с които дели наградата на фондацията "Италия-Америка".
Тези дни стана ясно, че Дарина може би ще се мести от Вечния град в Милано. Актрисата, която някога започна кариерата си в киното в "А сега накъде" на Рангел Вълчанов, обитава апартамент на култовия римски площад "Дел пополо". Тя обаче вероятно ще наеме и жилище в северната столица на Ботуша. Така ще бъде по-близо до сина си, който учи в елитния американски университет в Лугано.