Тодор е изнасилил и заклал баба си

Архив Пловдив

28-09-2012, 11:42

Автор:

Екип на ПловдивУтре

Всичко от Автора

Версията на полицията е брутална сексуална гавра

Прокуратурата повдигна обвинение срещу Тодор Тотев заради закланата 61-годишна жена, намерена в сряда в пловдивското село Манолско конаре. Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен начин.

21-годишният младеж - внук на убитата, е задържан в ареста за 72 часа от снощи. По неофициална информация версията, по която полицията работи, е брутална сексуална гавра.

От известно време Тодор имал проблем с наркотиците. Работил в Макдоналдс на булевард "Марица". Живеел в апартамента на родителите си в Пловдив. Никога досега не е бил регистриран за престъпления или противообществени прояви, показва справка в полицията.

Сигналът за закланата жена бе получен в сряда на тел. 112. Прободните рани са били по корема и шията. „Със сигурност е убийство. Жертвата е Цветка Атанасова Тотева. Изключително добър и свестен човек“, съобщи за ПловдивУтре Златка Тодорова, секретар в кметството на селото.

Трупът бе открит в стопанска постройка в двора на семейството. „За последно Цветка е видяна от комшийка в 12 часа на обяд. "Вероятно убийството се е случило час след това“, добави Тодорова. Нищо от къщата не липсва, така че за момента се изключва мотивът за престъплението да е кражба. Цветка е живеела със семейството си. По време на убийството синовете й са били на работа.