Време е да дръпнем ВИП шалтера

Архив София

28-09-2012, 21:06

Снимка:

VIP Brother

Автор:

SofiaUtre

Всичко от Автора

20 реда за пръцкането в праймтайма

Хич не са за завиждане хората, в това число и аз, които са направили грешката да вечерят в петъчната вечер около 20.00 часа. В "компанията" на VIP Brother.

Досега се възмущавахме, че в този час нерядко вървят неподходящи реклами, които ни показват тичащи разстроени хора до храстите, падащи в мивката зъби или пък нов модел дамски превръзки.

Риалити шоуто обаче ни поднесе десетминутна "лекция", на тема "аристократично ли е пръцкането на обществено място".

Синът на Стефан Данаилов - Владо, който през седмицата се е пробвал да обгази останалите съквартиранти, яростно защити правото си да пърди където свари. За ужас на всички останали. Хората са еднакви и затова светът е стигнал дотук, бе неговата теза.

Докато ВИП-овете роптаеха срещу физиологичните "изстрели" на Владко, в негова защита се включи майка му Ирен Кривошиева. Тя заби гвоздея като обяви, че имало бяла книжка, в която били записани обноските на аристократите.

И едва не се олях със супа, като разбрах, че етикетът забранява оригването, но пък дава зелена светлина на пърденето.

Кривошиева пък се "похвали", че и тя е нормален човек, но пък винаги го "пускала по терлици". И всичко това в прайм тайма.

Преди да стартира това предаване продуцентите обещаха, че този сезон на VIP Brother ще бъде позитивен.

И може би след петъчния епизод наистина ще има нещо позитивно - все повече хора ще надмогнат воайорските си нужди и ще дръпнат ВИП шалтера.