Ужас! Безплатните ваксини срещу рак убиват

Архив Бургас

28-09-2012, 15:22

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Практиката при използването на въпросната ваксина в САЩ и Западна Европа показва, че медикамента не само не възпрепятства развитието на коварната болест, но и може да я причини.

Като всяко ново и безплатно нещо у нас още повече идващо от здравното министерство, и широко рекламираните от здравните експерти ваксини срещу рак на маточната шийка се оказаха нож с две остриета, пише електронното издание СКАНДАЛНО.

Практиката при използването на въпросната ваксина в САЩ и Западна Европа обаче показва, че медикамента не само не възпрепятства развитието на коварната болест, но и може да я причини.

Западните специалисти отдавна оповестиха, че безплатните ваксини срещу рак на маточната шийка всъщност са много опасни и крият над 20 хиляди странични ефекта, а освен това не рядко се срещат и смъртни случаи  само няколко дни след поставянето на скандалното лекарство на младите момичета.

Тези шокиращи разкрития обаче явно никак не вълнуват нашите здравни експерти и те с охота агитират майките на невръстните девойки у нас да им се доверят и ваксинират дъщерите си с ужасно опасните безплатни ваксини. Най – страшното в случая, което разбираме от западните лекари е, че колегите им у нас нямат намерение да изследват младите българки, дали имат поносимост към въпросната ваксина и по този начин рискуват,  след като ги инжектират с нея да отключат някоя коварна автоимунна болест, която спи в тях и  така да застрашат живота им.