Срещу $12 млн. Моника отваря уста за Клинтън

Свят

29-09-2012, 18:01

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Златко Желев

Всичко от Автора

Бившата стажантка в Белия дом обещава интимни разкрития

Скандално известната Моника Люински, заради която президентът Бил Клинтън едва не бе свален от поста си, се надява да спечели добри пари от бурното си минало, предаде Ройтерс.

По данни на американски издания тя е обиколила най-големите издателства в САЩ с надеждата да сключи договор за написването на мемоари.  
 
Макар потенциалните издатели да са подписали договор за поверителност, журналистите все пак са успели да разберат, че за спомените си Люински иска 12 милиона долара.  
 
Бившата стажантка в Белия дом обещава срещу тази крупна сума "книга, в която ще бъде разказано всичко".  
 
На кого точно е предложила мемоарите си бившата любовница на Бил Клинтън, остава тайна, отбелязва в. "Ню Йорк пост".  
 
"Убеден съм, че всеки голям издател е заинтересован да изслуша това, което тя се кани да напише", твърди източник на изданието.  
 
За какво ще пише "кипящата от злоба" Моника Люински все още не е разкрила плановете си пред представители на медиите. Затова пък нейни приятели и познати охотно споделили подробности за книгата на участничката в един от на-шумните секс скандали в историята на  
САЩ.  
 
"Моника може да опише как Бил е стигал все по-далеч, за това колко страстно е желал да участва в тройки, в оргии, да използва различни секс играчки", цитира "Холивуд лайф" приятел
на Люински.  
 
"Тя може да си спомни също какво е говорил Бил за Хилари, включително фактът, че според него той не бил единственият изневеряващ в семейството!", добавя познатият на Моника.  
 
Според слуховете зад Океана държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън била много ядосана, прочитайки в пресата информацията за мемоарите на Люински. Ако тази книга види бял свят, тя може да я лиши от шанса един ден да стане президент на САЩ.  
 
"Моника се опитва да върви напред, но кошмарът от миналото й - връзката с президента - я преследва, смята приятел на Люински. - Тя ще посрещне 40-ия си рожден ден без мъж в живота си, кипяща от злоба заради това, че репутацията й бе опетнена пред очите на целия свят", допълва той.