Ламбо ще съди Нова тв заради VIP Brother

Булевард

30-09-2012, 13:39

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Златко Желев

Всичко от Автора

Данаилов е бесен, иска да махнат портрета му от Къщата

Стефан Данаилов ще съди Нова тв. Това става ясно от писмо, което актьорът е изпратил до шефа на телевизията и продуцентите на “ВИП Брадър”, научи “24 часа”.

 

Професорът с изненада разбрал, след като се завърнал от чужбина, че без негово съгласие портретът му е сложен в къщата на “ВИП Брадър” и е обект на коментари. Освен това не било искано съгласието и на автора на снимката.

 

Депутатът актьор, който бе и министър на културата, смята, че това нарушава авторитета му и му нанася щети. Чувства се огорчен и настоява портретът незабавно да бъде смъкнат от стената. В момента снимката на Ламбо е в дневната и от време на време става обект на коментари.

 

Получихме такова писмо и вече сме му отговорили, казаха официално от Нова тв вчера. Съдържанието обаче оставало конфиденциално, тъй като било лична кореспонденция.

 

Днес Ламбо ще бъде гост на “Всяка неделя” на Кеворк Кеворкян и вероятно темата с участието на сина му Владимир в шоуто ще бъде коментирана.

 

Според близки до Стефан Данаилов той бил бесен от представянето на незаконния му син в предаването, което поставяло и него в негативен контекст.

 

Данаилов е признал детето си от актрисата Ирен Кривошиева, която също е във “ВИП Брадър”. Дълго време обаче тази тайна бе пазена в семейството. Кривошиева и Владо живееха в САЩ, където момчето е израснало. Преди година обаче Кривошиева се върна в България и дори написа книга за историята си с Ламбо. Двамата са в много изострени отношения.

 

Сега цяла България видя от шоуто що за стока е възпитала Кривошиева. Владо не се притеснява да пърди в спалнята, с което си навлече гнева на всички съквартиранти. В същото време се опитва да се изживява като ментор и да ги напътства в живота. Те го подозират, че е сектант и в САЩ е последовател на някаква религия.

 

Преди ден заради мисия на “ВИП Брадър” полуамериканецът се подстрига и избръсна и така придоби приличен вид. Заради “жертвата” му “ВИП Брадър” увеличи бюджета на съквартирантите.

 

Това обаче не смекчи отношението към него и онази вечер свободното му пърдене рязко влоши обстановката в къщата. Това дразни всички, но най-вече Фънки. Рокаджията излезе извън кожата си. Ирен обаче защити сина си – според европейска “Бяла книга” за етикета изпускането на газове пред хора било прието. Съквартирантите масово ги номинираха за изгонване.

 

Владо открито неглижира баща си пред камерите. Според него личното му поведение не причинява вреди на Стефан Данаилов. “Той си е причинил всичко! Фактът е факт. Аз не съм пръскал деца безотговорно. Той е много голям късметлия, че има такова дете, но не го знае”. Така Владо обясни преди дни отношението си към баща си на Иван Ласкин.

 

Какво? Късметлия е, че има такова дете!?”, скочи Ласкин, който е колега на Ламбо и храни към него най-добри чувства. Владо бе категоричен: “Да! Всички знаят, че е така, само той не знае”. Ласкин се възмути: “Не е морално, момче!”