Тони Стораро се върна от почивка освежен, готви изненади

Архив Бургас

30-09-2012, 12:45

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

По време на летния сезон изпълнителят на „Ако една звезда си” имаше много участия из цялата страна. Ангажиментите му бяха концентрирани предимно на морския бряг, но той признава, че не му е останало време за почивка тогава.

Тони Стораро се върна от едноседмична почивка със своето семейство във Велинград. Звездата на Diapason Records признава, че сега е зареден с енергия и още по-усилено ще работи по своя предстоящ албум.

По време на летния сезон изпълнителят на „Ако една звезда си” имаше много участия из цялата страна. Ангажиментите му бяха концентрирани предимно на морския бряг, но той признава, че не му е останало време за почивка тогава. „Успях да стигна до плажа точно два пъти за цялото лято.”, сподели самият певец. „Затова бях решил, че когато приключи топлият сезон, ще отида на кратка почивка със съпругата си Валя и двамата ни сина Фики и Емо.”, каза още той.

Дългоочакваният момент дошъл през септември и звездното семейство избрало да прекара ваканцията си в един от своите любими български градове – Велинград. В SPA столицата на България фамилията се отдала на пълен релакс, който задължително включвал ежедневно посещение на басейна и дълги разходки сред природата. Тони Стораро и семейството му били в компанията на неговата колежка и близка  приятелка Софи Маринова, която пък била заедно със своя син Лоренцо. „Изкарахме си страхотно. Отпочинахме си добре и сега сме заредени с много сили и енергия.” довери Човека глас малко след завръщането си. „Веднага се залавям и с последните песни, които трябва да запиша за предстоящия си албум и се надявам скоро да приключа работата по него и най-после да се появи на пазара.”, каза още звездата на Diapason Records.