Проф. Вучков: Черната Златка е вещица

Архив Бургас

30-09-2012, 14:09

Снимка:

kliuki.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

"Не знам дали е Златка, но мога със сигурност да кажа, че е зла и то примитивно", казва професорът в типичния си стил

"Черната Златка направо ме смайва, тя е убийствено неграмотна, а има висше образование. Всъщност обаче има знания като на новородено момиче, което за първи път си отваря очите и вижда, че има живот.

Да не говорим за визията й. Не знам за хубава ли я смятат, но дали черната й коса, самото й поведение ме карат да я възприемам като вещица. Не знам дали е Златка, но мога със сигурност да кажа, че е зла и то примитивно. Изключително агресивна в поведението си, безцеремонна в отношенията си към хората, с огромно самочувствие, през цялото време говори глупости, , заяви проф. Юлиян Вучков в коментар за новия сезон на ВИП Брадър пред lifestyle.bg.

Според него нормално било да се очаква всеки следващ сезон да бъде една стъпка напред, все по-успешен, по-привлекателен и интересен, а се оказва, че той тръгва в обратната посока.

"Разделя се с малките успехи, които е имал и решително лети към дъното. Имам предвид занижения критерий за избор на гостите. Пред камерите застават случайни лица, с ниска степен на образование, някакво там висше, често и незавършено", смята Вучков.

"Аз бих бил по-снизходителен и великодушен към тях, ако те се държаха по-скромно, но те влизат в ролята на наставници, мисионери, имат съзнанието, че превъзхождат своята широка аудитория. Макар че са наравно с нея, даже под нейното равнище. Щом искаш да се подвизаваш в телевизионното студио, трябва да притежаваш и двете неща. Да имаш зряло мислене и сериозна подготовка.

80 процента от тематиката при публицистични и шоу предавания се рови в бельото на хората и особено много в сексуалната близост, която направо е в центъра на вниманието. Вместо обаче този сексуален живот да се представя с уважение, той се коментира като област на гнусотията, на вонята", категоричен е професорът.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен