“БЕЛИ НОЩИ С ЙОАНА” превърна домакиня в героиня

Архив Пловдив

01-10-2012, 16:53

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

43-годишната Рени Чеева, която е щастливо омъжена повече от двадесет години, изживя своята приказка

“БЕЛИ НОЩИ С ЙОАНА” подари неповторими мигове и на втората участничка в предаването, записала се за пълна промяна.

43-годишната Рени Чеева, която е щастливо омъжена повече от двадесет години, изживя своята Бяла Нощ тази седмица. От скоро тя е не само любяща съпруга и добра домакиня, а и грижовна майка. Деня и преминава в постоянни грижи по малката й дъщеричка - Елинор. Мотива да участва в предаването е, че иска поне за ден да се върне в младежките си години, когато грима, прическата и партитата с приятели са били постоянна част от ежедневието й.

 За перфектния външен вид на участничката отново се погрижи екипа от специалисти от “Christian Of Roma”. Ретро кафе “La Rosa Negra” събра всички близки и приятели на новата героиня в предаването. Бялата нощ на участничката започна с бурни емоции и аплодисменти. Близките на героинята бяха очаровани от новия й външен вид и заявиха, че искат Рени по-често да подчертава красотата си. Мига, в който тя прекрачи прага на заведението, съпруга й притаи дъх. Усещаше се нетърпението, с което половинката на Рени чакаше да я прегърне силно и да и каже колко е красива. Той сподели, че очевидно не е сгрешил в избора си преди двадесет и две години, когато я е избрал за своя спътница в живота, а след тази промяна отново се е влюбил в нея.

В следващото предаване очаквайте нови изненади за участничките в “ЕДНА БЯЛА НОЩ НА…”. Ако искате и вие да изживеете своя звезден миг се запишете за участие на e-mail: belinoshti@gmail.com.