Палавият Шварценегер изневерявал нееднократно

Архив София

01-10-2012, 11:51

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Арни признава, че има навика да живее "в отрицание" и да пази тайни

Арнолд Шварценегер призна, че е изневерявал многократно по време на проваления си 25-годишен брак с Мария Шрайвър, но заяви, че бащинството на дете от домашната им помощница е било най-глупавото нещо, което е правил.

В интервю, излъчено преди публикуването на мемоарите на бившия бодибилдър и холивудска звезда, той разказа как Шрайвър го попитала за детето в деня след като напуснал поста си като губернатор на Калифорния през януари 2011 г.

Той признава също така, че имал навика да живее "в отрицание" и да пази тайни. Шварценегер дори казал на съпругата си, че ще се кандидатира за губернатор едва няколко дни преди да обяви кандидатурата си. Потайният Арни се опитал да скрие от нея и че се е подложил на операция на сърцето.

"Така се справям с нещата и винаги е давало добри резултати. Но това не е много добре за хората около мен, защото понякога пазя някои информации само за себе си", сподели Арни в предаването "60 минути" по телевизия Си Би Ес. "Така че се превърнах в експерт в живеенето в отрицание", допълни той.

Шрайвър подаде молба за развод през юли м. г. заради непреодолими различния със съпруга си, с когото се запозна през 1977 г. и се омъжи за него през 1986 г. През май 2011 г. Шварценегер призна, че има дете на име Джоузеф, роден през 1997 г, от дългогодишната домашна помощница на семейството Милдред Баена.

В интервюто за предаването "60 минути" той заяви, че е осъзнал, когато Джоузеф станал на около седем-осем години, че прилича на него физически и макар да не са го обсъждали открито, започнал да оказва на майка му финансова подкрепа. Домашната помощница останала на позицията си и Джоузеф дори играел с децата на двойката. Но подозренията на Мария нараснали и в крайна сметка тя задала директен въпрос на бившия губернатор на Калифорния ден след като напусна поста си. Това станало по време на брачна консултация.

"Хей, мисля, че Джоузеф е твое дете", казала Мария, на което Арнолд отговорил: "Ти си напълно права". Тя подала молба за развод няколко седмици по-късно. В интервюто за Си Би Ес Шварценегер призна, че е имал и други изневери. "Имал съм и други. Но това е нещо между Мария и мен", заяви Арни и допълни, че Шрайвър знаела за тях. "Не съм идеален", призна чистосърдечно актьорът.