Ако искате надарен мъж, бегом към Конго

Архив София

01-10-2012, 14:12

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Местните с най-голямо достойнство, в Европа първенци са исландците

Жените вече могат да се ориентират към коя държава да поемат за секс туризъм или с цел брак, ако за тях размера има значение.

Изследване на британски учени сред представители от 113 държави установи къде мъжете са най-надарени.

Оказва се, че най-задоволен би трябвало да е нежния пол в Конго, тъй като местните самци са оглавили класацията със завидната средна дължина на мъжкото достойнство от 18 см.

В призовата тройка влизат още еквадорците със 17,78 см и ганайците с дължина от 17,27 см.

Само с милиметър над гросмайсторската граница от 17 см са колумбийците.

В Европа нещата не изглеждат толкова оптимистични за жените, като изключим рекордьорите от Исландия - 16,51 см. Те са следвани от италианците (15,74 см), шведите (14,98 см), гърците (14,73) и германците (14,47 см), но както е видно дължината рязко спада.

Като цяло най-надерени са жителите на Африка - средно 16 см, а най-зле е "инструмента" на азиатците от североизточната част на континента със скромните 10,66 см.

Изследването е дело на професора по психология от университета Улстър Ричард Лин. Той е известен с противоречивата теза за това, че еволюционният натиск е довел до расови и национални различия в интелигентността.

Критиците също така изтъкват, че изследването на Лин е невярно, тъй като сам е признал, че е събрал данните от интернет.

Все пак за успокоение не само на азиатците, учените отдавна твърдят, че за да се достави наслада на една жена са достатъчни и 8 см. Другото било алчност.