Фергамо взриви Миланската седмица на модата със секси ботуши над коляното

Архив Бургас

01-10-2012, 11:54

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Изтънчена, безупречно елегантна, съблазнителна, но в никъкв случай послушна е визията на жената в новата колекция на обущарясред дизайнерите  Салваторе Фергамо.

Изтънчена, безупречно елегантна, съблазнителна, но в никъкв случай послушна е визията на жената в новата колекция на обущаря сред дизайнерите  Салваторе Фергамо.

Предложенията му за есен-зима предизвикаха огромен фурор на Седмицата на модата в Милано. Линиите в колекцията му носят бунта на изгарящото от емоции момиче и увереността на жената, която знае колко и какво иска.

Материите са луксозни като за истински 100% градски принцеси. Всеки детайл е фетиш. Небрежно завързаните колани, които придават секси привкус на цялостния стайлинг. И разбира се уникалните, супер съблазнителни ботуши над коляното с отворени пръсти. Сензация N 1 на Миланската седмица на модата според водещи фешън критици.

Друга акцент в най-актуалните предложения на Салваторе Фергамо са асиметричните кожени сака, стилизиран аналог на неопънк класиката. Колекцията е в хармонична палитра от бяло, черно, нежно кремаво, светло капучино и шоколадово кафяво.