Аксиния плаче от кеф, напусна Къщата

Архив София

02-10-2012, 10:09

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Певицата преизпълни плана си, не е първата изгонена

Да се чуди човек защо популярните хора влизат в шоуто VIP Brother като гледа радостта им при изгонването. Втората, която не скри радостните си изблици, че напуска завинаги Къщата бе Аксиния.

Тя преизпълни плана си да не бъде първата, която казва "чао" на риалитито, както й се е случвало вече през годините, след като преди седмица зрителите освободиха журналистката Соня Колтуклиева.

Аксиния събра най-малко положителни гласове, като първата спасена бе фолкпевицата Бони. Въпреки обгазяването на спалнята, явно Владо и майка му Ирен Кривошиева са се харесали повече от сексапилната певица.

Изпълнителката не срещна одобрение и сред съквартирантите, които я одумваха, че е изкуствена и единственото фитнеса я интересувал.

След като напусна тя категорично отрече и да има нещо сериозно и в задявките си с Багата, като нейният довод бе, че и двамата си имат приятели.

Преди да напусне Къщата Аксиния избра капитаните на двата отбора за следващите елиминации. Певицата се спря на Юлиан Константинов и Ники Мартинов.