Сексът според пиенето

Архив София

02-10-2012, 10:41

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Ако искате да свържете живота си с почитател на бирата, бъдете сигурна, че пред романтична вечер той ще предпочете забавна нощ в някой претъпкан бар

Питието, което обича да пие вашият партньор, подсказва какъв е характерът му и до каква степен можете си паснете, обясняват психолози.

Ако искате да свържете живота си с почитател на бирата, бъдете сигурна, че пред романтична вечер той ще предпочете забавна нощ в някой претъпкан бар. Любителите на кехлибарената течност са спокойни, но задълбочени, привърженици са на традиционните ценности. Те със сигурност ще ви обичат и ще се грижат за вас.

Мъжете, които обичат да пият коктейли, харесват вниманието да бъде насочено към тях, предаде БГНЕС. Обичат да се изтъкват и по-скоро са капризни и непостоянни партньори. Доказателство за това е тайният агент Бонд и неговата любима напитка мартини с водка. Някой да го е виждал с една и съща жена в два поредни филма?

Привърженици на твърдия алкохол като джин, ром и текила изглеждат мъжествени, но най-вероятно ще се окажат силно зависими от мнението на околните. Този човек обича да се смее...на собствените си шеги. Ако го търсите, най-вероятно ще го намерите в най-скъпите заведения.

Ценителите на коняка са интересни и необичайни индивиди. Те са естети, обръщат внимание на външния си вид и храната, която консумират. Внимавайте с такива мъже, защото те са родени ергени и тяхната независимост е по-важна от всичко на света. Но в компанията им никога няма да скучаете.

Ако от всички алкохолни напитки, твоят човек предпочита вино, той е артистичен човек. Привлечен е от красотата, но не външната, а душевната.