Две къщи и кола горяха тази нощ в Бургаско

Архив Бургас

02-10-2012, 10:31

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Причините и за трите пожара тепърва ще се изясняват.

Пожар лумна и изпепели къща в руенското с. Добромир. Съобщение за горящия дом постъпило вчера около 20 часа.

На място е установено, че в следствие на пожара е изгоряла покривната конструкция на къщата, която е около 90-100 кв.м. и покъщнината в нея. Причините за възникването на пожара и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на РУ-Руен.

Час след полунощ в понеделник пък горя друга къща, но в Созопол. Пожарът е потушен от 2 противопожарни автомобила от гр.Созопол и гр.Бургас. По първоначални данни е изгоряла покривна конструкция около 60 м2,опушени стени около 80 м2. При лумването на огъня домът бил празен. Към момента се изяснява собствеността на сградата, щетите и причината за възникване на пожара. По случая е образувано досъдебно произвдство.

Фолксваген "Пасат" с бургаска регистрация лумна като факла в с. Ясна поляна около 3 часа тази нощ. Пожарът е потушен от 1 противопожарен автомобил на РСПБЗН Приморско. След потушаването му 38-годишен собственик на возилото спокойно може да го даде за старо желязо, тъй като пожарът е изпепелил цялата предна част на автомобила заедно с двигателя. Дали колата е подпалена или е пламнала заради техническа неизправност тепърва ще нищят униформени от РУ в Пруморско.