DJ DIASS в четиридневен маратон

Архив Бургас

02-10-2012, 15:51

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

 DJ DIASS и Donna представиха премиерно в ефира на BOX TV и Zona Music Television пилотното парче към втория албум на младата звезда “Waiting For The Sunrise”. 

DJ Diass и Маги Джанаварова бяха специалната изненада за първия учебен ден на студентите в Нов български университет.

Двамата изнесоха рецитал, с който откриха новата учебна година. Самият DJ Diass, който поздрави своите колеги от НБУ с пожелания за успешна година, в момента е третокурсник в специалност „Туризъм“.

Младият диджей направи истински музикален фурор през последните дни и въпреки препълнения си график, успя да се раздаде максимално на всяко едно от партитата, на които беше специален гост. Стартът на маратона на младата надежда на българската музикална сцена бе поставен в петък, където  заедно с Mаги Джанаварова зарадваха феновете в Троян. Kато истинско торнадо на следващия ден купона се премести във Варна, където и варненските фенове избухнаха от мега партито, което DIASS им предложи в компанията на очарователната Donna. Веднага след него DJ DIASS отпътува за Бургас, за да бъде специален гост на партито на радио "Power FM".

Междувременно DJ DIASS и Donna представиха премиерно в ефира на BOX TV и Zona Music Television пилотното парче към втория албум на младата звезда “Waiting For The Sunrise” . Есенният хит влезе буквално за часове и в класацията "ТОП 40" на Алфа радио. Съвсем скоро се очаква видеото да се завърти в ефира на The Voice и CITY TV.