MARIA MIOKO в събота в пиано бар "Алегро"

Архив Бургас

03-10-2012, 09:58

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

MARIA MIOKOсе закани за пореден път, да накара гостите на бара  да се потопят в емоция, купон и много страсти.

Изненадите в Пиано Бар "Алегро" започват. Тази събота в известното заведение гост  ще бъде най-сексапилния клубен вокал MARIA MIOKO. Тя атрактивна, талантлива и секси.

MARIA MIOKO се закани за пореден път, да накара гостите на бара  да се потопят в емоция, купон и много страсти.

Мария Юлиянова или както повечето я наричат Мария-Миоко, вече 13г. се изявява като вокалист,а последните години и като МС-master of concert.
Родена в гр. Варна, завършва висшето си образование като финансист и програмист, но влечението й по музиката си остава и до днес!
Автор на множество песни, текстове и вокали, използвани от имена като Тони Томас, Мастик Соул, Роби Маннарини, Борра, Козин (Ван Ват) и др.
Електронният звук и стилове като Чил Аут, Джаз, Фънки, Хаус, Прогресив са водещи и днес в авторските изяви на Мария-Миоко.
Младата певица е била подгряваща на звездата Лили Иванова, която навръх Нова година изнесе спектакъл във Варна.
Мария-Миоко има множество изяви в едни от най-култовите клубове на страната, като сега й предстои гостуване в бургаския клуб „Студио 54“. Нейните изпълнения обаче не се ограничават само с границите на България. Работила е в Германия (Кьолн), в пиано бар“Мелоди“ (едно от местата, на които Лайнъл Ричи е гостувал по същото време), Швейцария, Австрия, Франция, Турция.
Младата певица е откритие с голям потенциал и уникална способност да накара хората да се забавляват истински!