Шок и ужас! Само година затвор за пастрок, блудствал 11-годишната си дъщеря

Архив Бургас

03-10-2012, 13:11

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Мъжът е признат за виновен за 4 сексуални акта с невръстното момиче в дома им и на брега на река Дунав. Престъпната любов педофилът и мамолетната въртели в продължение на една година, от април 2010 година.

Една година затвор даде Свищовският районен съд на 59-годишен пастрок, правил секс с 11-годишната си доведена дъщеря, предаде ПловдивУтре.

Мъжът е признат за виновен за 4 сексуални акта с невръстното момиче в дома им и на брега на река Дунав. Престъпната любов педофилът и мамолетната въртели в продължение на една година, от април 2010 година, пише 24 часа.

Свищовлията Д. Б. бил разведен и от 2009 г. живеел на семейни начала с друга жена. Пастрокът прелъстил нейната 11-годишна дъщеря и после водел активен сексуален живот с малолетната, зад гърба на майка й.

В Районната прокуратура бил депозиран сигнал за непристойните му действия в края на 2010 г. Образувано било досъдебно производство, а невръстното момиче било взето от родителите и настанено в специализиран център.

Педофилът обаче не е съден за изнасилване, тъй като сексуалните актове се извършвали със съгласието на малолетната. Преди време похотливият пастрок бил съден и за неплащане на издръжка