Арестуват Багата след ВИП Брадър?

Архив София

04-10-2012, 18:22

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Спецченгета заподозрели Багата в лъжесвидетелства

Столични полицаи били бесни, че Благой Иванов - Багата оневини Даниел Стефанов - Дъмпела за нападението срещу ММА боеца, твърди "Всеки ден".

Така 4-месечното им разследване и разпитите на свидетели са провалени. Затова спецченгета заподозрели Багата в лъжесвидетелстване.

За сметка на това самбистът е посочил арестувания преди дни Иво Чобанов-Пилето. Багата казал, че го видял с "периферното си зрение". През цялото лято Пилето бил "окичен" със СРС, но полицаите не успели да намерят нито едно доказателство за неговата вина.

Самият нож, с който Багата беше наръган, също не е открит. Лекарите от Пирогов още при изписването на спортиста предупредиха, че заради силните лекарства е възможно той да има бели петна в паметта си.

"Знаем, че има сделка между Благой и Дъмпела и ни е яд за хвърления труд. Въпреки това продължаваме да работим по случая. Ако намерим доказателство, ще повдигнем обвинения към спортиста за лъжесвидетелстване", казал пред вестника висш полицай.

Възможно е той да бъде задържан след излизането си от VIP Brother, предполага вестникът, като уточнява, че е възможно да му бъде спестен този срам. Роля в това може да изиграе и бащата на Багата, който е от ГДБОП.