Кари Брадшоу си отива, да живее Кари Брадшоу

Архив Бургас

04-10-2012, 15:12

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Кари Брадшоу ще се завърне на малкия екран с премиерата по телевизия CW на "Дневниците на Кари" през следващата година. Нещо като предисторията на Туйн пийкс "Лора Палмър.Огън следвай ме".

Култовият образ на Сара Джесика Паркър от "Сексът и градът" ще остане в миналото.

Милионите почитателки на романтичната, ултра модерна и вечно в любовни дилеми, но в сянката на Тузаря журналистка Кари Брадшоу излиза в незаслужен отпуск. Защото нейните заклети фенове, включително и мъже са на мнение, че в нея има "много хляб", а и далеч по -приятно е да остаряваш с умната и секси Кари и компания.

Пред сп. Elle тя заявява, че не иска да играе във филм, в който ще ѝ се налага да се превъплъщава във версия на героинята си от "Сексът и градът".

"Обичах Кари и макар, че би било рентабилно да направя подобна роля, по-смислено е да погледна в друга посока", разсъждава 47-годишната актриса, майка на три деца и съпруга на  Матю Бродерик.

След шестте сезона в "Сексът и градът" и двата филма за голям екран, Сара се снима във филмите "Камъкът на раздора", "Новогодишна нощ" и "Скъпа, няма не мога".

Междувременно Кари Брадшоу ще се завърне на малкия екран с премиерата по телевизия CW на "Дневниците на Кари" през следващата година. Нещо като предисторията на Туйн пийкс "Лора Палмър.Огън следвай ме".