Робърт де Ниро и Джон Траволта снимат у нас

Архив Бургас

05-10-2012, 14:25

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

"Сезонът на убийствата" е за двама ветерани от войната в Босна, един американец и един сърбин. Те се сблъскват в отдалечените Скалисти планини. Бенжамин Форд (Де Ниро) е бил на първа линия в Босна.

Идват още двама от титаните на Холивуд. Великият Робърт де Ниро и Джон Траволта другата седмица ще снимат в "Ню Бояна" две сцени от "Сезонът на убийствата", пише в. "Стандарт".

Режисьор на военната драма е Марк Стивън-Джонсън, натрупал рейтинг с "Дявол на доброто" с Бен Афлек и Дженифър Гарнър и "Призрачен ездач" с Никълъс Кейдж. Продуцент е Ави Ленър, съдружникът на Дейвид Варод, но за жалост целият екшън ще бъде осъществен в Щатите - защото нито едно правителство досега не пожела да приеме данъчните облекчения за международните филми, снимани у нас. Така че най-вероятно скоро ще се простим с мечтата за "Холивуд на Балканите".

"Сезонът на убийствата" е за двама ветерани от войната в Босна, един американец и един сърбин. Те се сблъскват в отдалечените Скалисти планини. Бенжамин Форд (Де Ниро) е бил на първа линия в Босна. Когато историята започва, той се е уединил в отдалечена хижа в гората, мъчейки се да се отърси от болезнените спомени. Всичко се възражда в душата му, когато Ковач (Джон Траволта), бивш сръбски войник, го търси, за да си уредят стари сметки.

Започва игра на котка и мишка, в която Форд и Ковач започват да водят своя лична Трета световна война, физическа и психологическа. На финала - стари рани са отворени, изплуват изненадващи спомени и се разкриват дълго пазени тайни. Пред камерите са още Мило Вентимилиа и Елизабет Олин, сценарист е Ивън Дохърти.