Чиликов се радва на победата: Взехме трите точки, но беше трудно

Архив Бургас

05-10-2012, 20:55

Автор:

burgas.utre.bg

Всичко от Автора

Искам да поздравя отбора на „Ботев“ Враца, който игра добър футбол - каза още Чиликов.

След мача срещу Ботев, спечелен от акулите с 2:1, помощникът на Херо Георги Чиликов бе много щастлив, но и критичен към представянето на отбора:

„Отново допуснахме да ни поведе гостуващ отбор, и отново с автогол. Дали  късмет, дали заради концентрация, не мога да кажа, но е факт, че ни поведоха. Отново се създаде някакво напрежение в нашия отбор, в играта ни. Все пак се радвам, че успяхме да вземем трите точки, макар и трудно. Знаете, че във футбола лесно няма. Уважаваме всеки съперник - каза бившият нападател.

„Отново допуснахме да ни поведе гостуващ отбор, и отново с автогол. Дали  късмет, дали заради концентрация, не мога да кажа, но е факт, че ни поведоха. Отново се създаде някакво напрежение в нашия отбор, в играта ни. Все пак се радвам, че успяхме да вземем трите точки, макар и трудно. Знаете, че във футбола лесно няма. Уважаваме всеки съперник. Искам да поздравя отбора на „Ботев“ Враца, който игра добър футбол. Определено имаме още какво да учим и да изискваме от нашите футболисти“, сподели след края на двубоя помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов. 

Определено имаме още какво да учим и да изискваме от нашите футболисти“, сподели след края на двубоя помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов.