Антон Ризов поднови тренировки със стрелците на Тракия

Архив Пловдив

06-10-2012, 12:17

Снимка:

ПловдивУтре

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Първият старт на пловдивчани за новия сезон ще е в средата на октомври, най-вероятно в чужбина

По специална тренировъчна програма се готвят всички състезатели на пловдивския армейски стрелкови клуб Тракия, по време на предсезонната си подготовка за новия сезон. Главният треньор Александър Александров е изготвил специален тренировъчен план, съобразен с по-бързото навлизане на спортна форма на състезателите, който всички стрелци от детско-юношеската школа и от представителния тим спазват.

От няколко дни в заниманията интензивно се включиха и участниците в олимпиадата Антон Ризов, който е Спортист №1 на Пловдив за 2011 година, и Петя Луканова. На двамата пловдивчани им бе дадена малко по-дълга почивка от обичайното, за да се възстановят от тежката програма преди и по време на олимпийските игри в Лондон.

Както е известно, стрелците от представителния тим през лятото бяха във ваканция близо 2 месеца. Въпреки че се водеха официално в почивка, голяма част от тракийци още от средата на август тренираха по желание и въртяха обиколки на Гребната база.

За средата на октомври е предвиден първият старт за новия спортно-състезателен сезон. Той най-вероятно ще бъде в чужбина.