Дарина Павлова: Илия Павлов e мъжът на живота ми!

Архив София

06-10-2012, 14:01

Снимка:

bTV

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Двамата бяха женени 13 години, а преди това са живели година и половина заедно

"Мъжът на живота ми е Илия Павлов!", категорично заяви вдовицата му Дарина Павлова за bTV.

"Загубата на Илия не беше лесна. За мен той беше всичко, бяхме като едно цяло. Много ме боли, когато го изкарват - никога не е бил мутра, по-скоро го изкарват шеф на мутрите...", раказа още тя. "Той няма да излезе от сърцето ми", категорична бе Павлова.

Дарина и Илия Павлов бяха женени 13 години, а преди това са живели година и половина заедно. За първата им среща тя разказва, че са се срещнали случайно и той си е дал визитната картичка с думите: "Обади ми се!". В този момент тя си е казала: "Този е луд!". 

Според думите й това, че мъжете я харесват, не й дава сигурност и тя не може на 100% да разчита на тях.  Павлова разкри и факти от интимните си отношения с бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

За връзката си с него тя заяви, че не живеят заедно и че всеки си има собствен живот. 

"Той не живее с мен, аз не живея с него, аз имам собствен живот, той си има негов собствен живот и се радвам, когато нашите животи са заедно, много често сме заедно", допълни тя.

За телевизионното предаване "Бленувайки Италия" Павлова разказва, че идеята е била нейна и Берлускони е бил първият, на когото е бил представен проектът. Идеята е италианци, които са отишли в Америка и са успели да уредят живота си, да бъдат свързани от любовта и гордостта си към Италия. Тези хора са наблюдавани в продължение на три дни, като последният епизод трябва да завърши с галавечеря, на която присъства актуалният президент на САЩ. Миналата година Барак Обама е бил почетен гост и първото нещо, което казал при речта си е било: "Да живее Италия!".

Последният епизод на предаването на Дарина Павлова "Бленувайки Италия" завършило с гала-вечеря на фондация "Италия-САЩ", на която присъствал и американският президент Барак Обама.

Гардовете му не допускали никой да го снима. Но Дарина казала на оператора си да скрие камерата и да я вдигне чак пред лицето на президента. Интервюто с него се оказало решаващо за спечелване на наградата "Америка" на Ботуша.

Тв-операторът се изплашил, че ще го арестуват, когато Дарина поискала да заснеме тайно Обама. Минути по-късно той измъкнал скритата камера и снимал, а Дарина разговаряла с US-президента. "Той е само добър оратор, но не върши нещата, които трябва да бъдат свършени", каза мнението си за президента Обама Дарина като американска гражданка.

За Берлускони Павлова разказва още: "Той беше човекът, който каза: Да това, може да се случи. Заедно гледахме, в моя апартамент, първия епизод на предаването". 

Според думите й Берлускони е добър и различен политик, защото е започнал като бизнесмен. Той гледа държавата като на компания. С него се запознава във Вашингтон, където той е бил с Буш на официално посещение и тя е била поканена на официална вечеря в резиденцията на италианския посланик. За първата им среща тя споделя, че не е говорила италиански език и е била единственият чужденец на масата. Въпреки това те успяват да разменят контактите си. С усмивка допълни, че той не е мъжът в живота й. 

Малко по-малко те стават близки, продължили с вечери и срещи на децата. След първата им среща през 2003-2004 Павлова е отишла в Италия и така през годините се е получило едно приятелство. 

Тъй като Павлова е извън политиката и е безпристрастна много често Берлускони иска съвети от нея по отношение на това какво мисли тя за политиката, за определени хора, какво е чула за него. Според думите й той се вслушва в думите й и често ги взима предвид.