София Утре: кой, къде, кога

Архив София

06-10-2012, 19:52

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Най-интересното в столицата утре - 7-и октомври

10.00 часа - Заместник-кметът на София по направление „Транспорт и транспортни комуникации” Любомир Христов ще представи проекта за ремонт на бул. „Драган Цанков”. Събитието ще започне на кръстовището на бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Драган Цанков” (пред Гимназията по строителство, архитектура и геодезия „Хр.Ботев”).

10.30 часа - Кръгла маса „Заплащането на труда в България – предизвикателства и перспективи” в Централния военен клуб ще събере социалните партньори по дебата за формирането на цената на труда и ранжирането на професиите в страната.

11.00 часа - Пресконференция на тема „Нарушенията, допуснати от общините при възлагането на обществени поръчки” ще се състои в БТА.

11.00 часа - в офиса на “Движение България на гражданите” на ул. “Георги Бенковски” №7 ще се проведе пресконференция на тема: “За безобразията и щетите върху българската култура. Нови скандални факти.”

12.00 часа - Окончателният доклад на социологическа агенция „Алфа Рисърч“ за ефекта от изпълнението на проект „Усъвършенстване на работните процеси в съда” ще бъде представен на пресконференция в пресклуба на БТА.