Салса ритми в „Бели нощи с Йоана“ (снимки)

Архив Пловдив

07-10-2012, 15:56

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Собственичката на най-голямата школа за салса под тепетата блесна със страстта на живота си

Горещи следи остави новата участничка в своята Бяла нощ. 32-годишната Златка Ангелова е инструктор и съсобственик в най-голямата школа за салса под тепетата – „Салса де Куба“. Родена е в Пловдив и още като дете започва да се занимава със спортни танци.

От около девет години салсата е нейната страст. Злати е невероятен професионалист, прекрасна майка и съпруга. Посветила е живота си на танца, а салсата е нейния начин да изрази чувствата си. Денят на Злати стартира с пилинг маска и релаксиращ масаж на лицето, който й бе направен от Светлана Барбонелова.

Професионалистите от “Christian Of Roma” се погрижиха новата участничка да бъде неустоимо красива в своята Бяла нощ. Жоро Ефекта и Ивелин Иванов освежиха цвета на косата й, направиха й терапия за блясък и оформиха вечерна прическа. Кристъл постави грим, с който да подчертае красотата на Злати. За финал стилистите от “Beauty Box” я облякоха в стилни и елегантни дрехи. И тази седмица ретро кафе “La Rosa Negra” събра близките на участничката в “Една Бяла нощ на...”.

Всички колеги и приятели уважиха Злати с присъствието си в нейната звездна вечер. Прекрасната й усмивка огря заведението в момента, в който тя пристъпи прага му. Всички гости на партито бяха очаровани от новата й визия. Нощта премина с безспирни танци под звуците на гореща салса и страстна бачата.

Злати демонстрира пред всички невероятните си умения. Нейните възпитаници също показаха какво са научили от своята инструкторка. Илиян, който е другият съсобственик на школата, както и дългогодишен танцов партньор на Златка сподели, че тя винаги е била красива, но тази визия й придава аристократичен вид, който много й отива.

Запишете се за участие в предаването, като изпратите ваша снимка на адрес: belinoshti@gmail.com.