Откриха труп на младеж, нарязан и захвърлен край река

Архив София

07-10-2012, 17:04

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Тялото на Марио е откито на около 30 метра под пътя на полянка край пътека, която слиза от шосето

25-годишен младеж е открит мъртъв днес по обяд на 8 километра над Благоевград, предаде БГНЕС.

Марио Н. е открит мъртъв с порезни рани край махала Дракалийска на село Бистрица. Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта на младежа, пише 24 часа. Той имал охлузни рани на китките и врата, имал е кръвотечение от носа.

Снощи Марио гостувал със съученици на свой учител, който има вила вдясно от пътя Благоевград - село Бистрица в м. "Хладката вода". Във вилата, освен учителя са били още синът му, както и двама съученици на открития мъртъв Марио. Едното от тях е момиче.

Снощи след събирането те си легнали. Когато обаче сутринта станали, леглото на Марио било оправено, а от него нямало и следа. Звънели му на мобилния телефон но той не отговарял. Тогава започнали да го търсят. Момичето от компанията, което слязло от вилата с велосипеда си, открило Марио на около 30 метра под пътя на полянка край пътека, която слиза от шосето и през реката отива към махала Дракалийска. 

По думите на съучениците му, той не е употребявал наркотици, не пиел и не пушел, бил без родители.

На мястото на инцидента пристигнаха патрулка и линейка, очаква се да пристигне група следователи, за да се извърши оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава, аутопсия ще установи причините за смъртта на младежа. Той е облечен с ватенка, не е разсъбличан от отзовалия се на повикването лекарски екип, който към 14 часа бе спрян да изчака следователите от Второ РУП-Благоевград.