Агилера по евино облекло за корицата на новия си албум

Архив Бургас

07-10-2012, 11:34

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Според Агилера, не е толкова важно как изглежда, дали е привлекателна или колко тежи, а фактът, че има какво да каже на хората, които харесват музиката й.

Почти по евино облекло се снима Кристина Агилера за корицата на новия си албум  "Lotus”. На нея тя е без дрехи, разцъфваща от пъпката на нежен лотус.

Звездата  демонстрира без притеснение пищни форми, които смята, че я правят много  сексапилна, пише сайтът DigitalSpy.co.uk.

"Реших да озаглавя новия си албум "Лотус”, защото това е цвете, което е свикнало да издържа на всички капризи на времето. То се е приспособило да се бори със света и да оцелее, въпреки всичко - точно като мен", коментира певицата.

Според Агилера, не е толкова важно как изглежда, дали е привлекателна или колко тежи, а фактът, че има какво да каже на хората, които харесват музиката й:"На 31 години вече съм много по-зряла, отколкото на 21. Натрупала съм повече опит и възприемам света по различен начин.

Важното за мен е да изпратя послание до младите хора да се вгледат в себе си, а не само в това как изглеждат. Най-ценна е духовната красота”, споделя още Кристина.