Джей Ло идва сгодена и бременна в България?

Архив Бургас

07-10-2012, 11:51

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Повод за коментарите, че Дженифър Лопес отново ще минава под венчило е факта, че наскоро тя е била  забелязана с пръстен с огромен диамант на безименния си пръст

Все по-упорито се се разпространяват два слуха около  гостуването на красивата,талантлива и изключително чаровна певица и актриса Дженифър Лопес през ноември у нас.

Единият е, че една от най-желаните и модерни жени на планетата е сгодена за приятеля си танцьор, а другата - че вече дори очакват общ наследник.

По скептично настроените се чудят дали отново няма да бъде отменен концерта на дивата в София, в последният момент.

Повод за коментарите, че Дженифър Лопес отново ще минава под венчило е факта, че наскоро тя е била  забелязана с пръстен с огромен диамант на безименния си пръст, съобщава Contact Music.

Певицата се е женила вече три пъти, но след развода си с Марк Антъни миналото лято, тя започна да се среща с танцьора Каспър Смарт. Още през юни това лято звездата беше видяна да носи нов диамантен пръстен, но така и не се стигна до официално обявяване на сватба.

Слуховете бяха подновени отново тази седмица, когато Дженифър се появи във Франция за Парижката седмица на модата. Гигантският й годежен пръстен обаче не остана незабелязан.