Диляна Попова и Юлиян Вергов в „Секс, лъжи и музика”

Архив София

08-10-2012, 15:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Новият сериал ще се излъчва по bTV

Нов български сериал е залегнал в есенната програма на bTV.

"Секс, лъжи и музика" събира на едно място както популярни, така и млади актьори. Сред познатите имена са Юлиян Вергов, който ще играе класен ръководите, Диляна Попова, Карла Рехал и Георги Кадурин.

Зад проекта седи екипа на "Стклен дом", а изпълнителни продуценти са Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков.

Историята в „Секс, лъжи и музика” проследява емоционално наситеното ежедневие на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта. Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители.

Георги Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия. Под неговото строго ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиян Вергов.