Нели Рангелова с акустичен концерт в зала България

БГ Музика

09-10-2012, 09:43

Снимка:

АВА

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Мария Илиева, Орлин Горанов и Герги Христов ще бъдат специални гости

Естрадната звезда Нели Рангелова ще зарадва своите почитатели с акустичен концерт на 7 ноември в зала "България". Началото е предвидено за 19.30 часа.

Специални гости в спектакъла ще бъдат Мария Илиева, Орлин Горанов и Георги Христов, които ще изпълнят в дует с Нели песни от нейния репертоар.

За уникалните аранжименти и звук пък ще се погрижат Красимир Гюлмезов Бенд и Камерен състав на Софийска филхармония, които ще акомпанират на изпълнителката.

През 2012 Нели Рангелова ще отбележи интересни юбилеи. Навършват се 30 години от спечелването на Голямата награда на фестивала "Златният Орфей" (1982) в Международния конкурс за изпълнители.

През същата година тя печели и голямата награда на фестивала "Neewollah" в Индипендънс, щата  Канзас, САЩ. Списание "Variety" отделя  специално внимание на тази нейна изява, а кметството на Канзас я обявява за почетен гражданин на града.

Билети за акустичния концерт на Нели Рангелова могат да бъдат закупени на касите на зала "България" и НДК, както и в партньорската мрежа на Ивентим.