Де Ниро кацна, помълча и се шмугна в черен джип

Арт и Стил

10-10-2012, 09:32

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Актьорът смутен от блъсканицата на медии и фенове

Голямата звезда на световното кино Робърт Де Ниро стъпи за първи път на българска земя.

Актьорът кацна след полунощ, каза плахо "Здравейте" и без да даде нито един автограф и с помощта на бодигардове се качи в черен джип.

Над 15 часа журналисти и фенове очакваха Де Ниро заради противоречивата информация за неговото пристигане. В крайна сметка едноминутното посрещане предизвика възторг и разочарование. За част от неговите почитатели бе достатъчно само да видят голямата звезда, за други остана горчилката, че не успяха да вземат автограф от него.

По неофициална информация Робърт Де Ниро ще остане у нас само два дни, но това по никакъв начин не кореспондираше с неговия багаж - четири куфара и няколко чанти.

Той се появи гладко избръснат, отслабнал и първоначално усмихнат на ВИП-а, но после бързо промени изражението си, смаян от блъсканицата около него и предпочете да не отговаря на журналистически въпроси.

Актьорът, заедно с другата звезда, която пристигна по-рано - Джон Траволта, трябва да заснемат две сцени у нас за филма "Killing Season".

Двамата играят американски и сръбски ветерани от войната в Босна. Самият филм ще бъде на екраните през 2013 година. Режисьор на продукцията Марк Стивън Джонсън, като любопитен факт е, че Де Ниро и Траволта играят за първи път заедно.