Истинско тексаско клане, младеж изби семейството си

Свят

10-10-2012, 11:10

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"Предполагам, че съм много зъл", казал той

 17-годишен тексасец уби майка си и сестра си, след което сигнализира за своето престъпление на "911" и се предаде доброволно. Признанието на Джейк Еванс обаче бе потресаващо.

"Не зная... странно е. Дори не им бях ядосан. Просто се случи", споделил младежът пред оператора на горещия телефон, след като изклал семейството си в родния Алидо, Тексас. "Но пък планирах да ги убия от известно време насам".

Еванс застрелял майка си Джейми и сестра си Малъри с револвер, обяви "Ню Йорк Дейли Нюз". По-късно решил да позвъни на "911". "Предполагам, че съм много зъл... всъщност все тая", казал още тексасецът на оператора.

Диспечерът държал Еванс на телефона в продължение на близо 25 минути, докато шерифът не пристигнал в къщата на семейството. Бащата на младежа бил извън града по работа, а две от другите му сестри не били вкъщи. Едната от тях трябвало да се върна у дома от колежа си през уикенда.

Докато стоял на телефона, Еванс попитал оператора за лекарства, които биха могли да облекчат кошмарите му и мислите да убива околните си. "Не искам да звуча като побъркан или нещо от рода, но това е... ох, никога не съм, така да се каже, правил нищо насилствено през целия си живот", заявил той. "Просто помислих, че ще бъде бързо, нали се сещате. Не исках да чувстват никаква болка. Затова използвах оръжие. Но всичко се обърка...".