Слухове връщат Памела Андерсън в Къщата

Животът

10-10-2012, 15:27

Снимка:

VIP Brother

Автор:

sashopopov

Всичко от Автора

Цеца Величкович и Жан-Клод Ван Дам също се спрягат

Продуцентите на VIP Brother преговарят в Къщата пак да влезе световна звезда.

Според слуховете не е изключено да се завърне пребивавалата два дни в началото секс бомба Памела Андерсън. Тя се провали тотално в шоуто Dancing with the stars, заради което съкрати престоя си у нас. Жури и публика й показаха червен картон още на първите елиминации и нищо чудно да пристане отново на родния Биг Брадър. Естествено, това пак ще е брак по сметка.

Сред чуждестранните звезди, които могат да се озоват в Нови хан са още сръбската турбофолк звезда Цеца Величкович и актьорът Жан-Клод Ван Дам.

Според зевзеците, тя няма да има проблем да пребивава затворена в Къщата, след като натрупа солиден "опит" по време на домашния си арест.

Жан-Клод пък е готов за българско гражданство, след като през последните години прекарва повече време у нас, отколкото в родината си. Със сигурност той ще намери и познати сред съквартирантите, особено с тези, които посещават фолк клубовете. Ван Дам е чест гост в популярен столичен чалга клуб, където се наслаждава на полуголи танцьорки докато оркестърът му свири на уше.